Ensitreffit-Annan kaasot "sekosivat" kuullessaan ystävänsä osallistumisesta ohjelmaan: "Hypin seinille"

Annan kaasot Saara, Senja ja Minni kertovat, millaisen ensivaikutelman he saivat Haista 0:45
Videolla Annan kaasot Saara, Senja ja Minni kertovat, millaisen ensivaikutelman he saivat Haista

Ensitreffit-Annan kaasot Saara, Senja ja Minni ilahtuivat toden teolla kuullessaan, että Annalle oli löytynyt pari.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman 11. kaudella toisilleen ennestään tuntemattomat Anna ja Hai saavat toisensa Hotel Rantapuistossa Helsingissä. MTV Uutiset oli paikalla kaksikon häissä ja jututti tuoreen avioparin lisäksi myös heidän lähipiiriään. Annan kaaso Saara kertoi MTV Uutisille "seonneensa ihan totaalisesti" kuullessaan, että Anna on menossa naimisiin ventovieraan kanssa. 

– Tiesin, että hän on hakenut ohjelmaan ja toivoin, että hänelle löytyisi pari. Sitten, kun se löytyi, niin hypin seinille. Ihan sairaan siistiä, hän iloitsi ystävänsä puolesta.

Myös Annan toinen kaaso Senja kuvaili "seonneensa" asiasta kuullessaan.

– Anna oli puhunut paljon siitä ja kaikki kuulosti tosi hyvältä. Tiesin, että Anna on (prosessissa) mukana ja että näin saattaa käydä, mutta kun Anna kertoi, että hän menee naimisiin, niin oli se semmoinen, että "Mitä, todellako?!". Mutta toisaalta, jos joku, niin meidän Anna, Senja nauroi.

Samoilla linjoilla kaksikon kanssa oli myös Annan kolmas kaaso Minni.

– Olin todella innoissani ja mietin, että jos joku niin Anna. Onhan tämä Annalta tosi rohkeaa mennä naimisiin tässä formaatissa, Minni sanoi.

Kaasojen näkemyksen mukaan Annan matka kohti alttaria on sujunut hyvin. Saaran mukaan Anna selkeästi oppi prosessin aikana ymmärtämään itseään entistä paremmin.

– Anna on paljon puhunut sitä, että vitsi mikä mahdollisuus tutustua itseensä, kehittyä ja oppia itsestään uutta, Senja komppasi.

– Anna on kuvaillut tätä matkana itseensä. Hän on oppinut niin paljon itsestään asiantuntijoiden ja itsepohdiskeluiden avulla, Minni jatkoi.

Kaasot kehottavat Annaa ja Haita nauttimaan Ensitreffit alttarilla -matkasta, keskustelemaan ja muistamaan huumorin. Myöskään kärsivällisyyttä ei heidän mukaansa pidä unohtaa. 

– Tämä on kuitenkin ainutlaatuinen tilaisuus. Joka hetkestä pitää ottaa kaikki irti, Minni neuvoi.

– Ottaa hetken kerrallaan, ja hyvä tulee, Saara lisäsi. 

Ensitreffit alttarilla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaina 3. syyskuuta klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Ensitreffeillä-vodcast MTV Katsomossa aina Ensitreffit alttarilla -jakson jälkeen tiistaisin klo 21.55. Toimittajat Katri Utula ja monimediaosaaja Tero Tiittanen ruotivat rakkauskiemuroita koko syksyn ajan.

Lue myös:

    Uusimmat