Ensitreffit-Hain pikkuveli kertoo Hain ja Annan liittoon liittyvän toiveensa: "Toivottavasti tuovat sitten paljon lapsia"

Hain isäpuoli ja veli antavat vinkkinsä Haille ja Annalle 0:41
Videolla Hain isäpuoli ja veli antavat vinkkinsä Haille ja Annalle

Ensitreffit-Hain isäpuoli ja pikkuveli saivat Annasta hyvän ensivaikutelman.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman 11. kaudella toisilleen ennestään tuntemattomat Anna ja Hai saivat toisensa Hotel Rantapuistossa Helsingissä. MTV Uutiset oli paikalla kaksikon häissä ja jututti tuoreen avioparin lisäksi myös heidän lähipiiriään.

Hain isäpuoli kertoi MTV:lle, että kun he kuulivat Hain aikeista avioitua tuntemattoman kanssa tv:ssä, pohdittiin heidän kotonaan aluksi, mistä oikein on kyse. Perhe on kuitenkin iloisin mielin Hain naimisiinmenosta.

– Toivon heille onnea ja että he kulkevat yhdessä eteenpäin ja onnistuvat, isäpuoli kertoi.

Hain pikkuveli paljasti pohtineensa aluksi, onko Hai oikeasti menossa naimisiin ja miten pariskunnan oikein käy.

– Uskon, että he tulevat toimeen ja toivottavasti tuovat sitten paljon lapsia, hän sanoi nauraen.

Isäpuolen mukaan suuntasi kohti hääpäivää jännittävissä ja odottavaisissa tunnelmissa. Isäpuoli uskoo, että Hai sai rinnalleen oikean morsiamen.

Samoilla linjoilla on myös Hain pikkuveli. 

– Olemme puhuneet valojen kirjoittamisesta ja pohdittu yhdessä, minkälainen morsian sieltä tulee. Tuleeko sieltä maalaistyttö ja hänen pitää muuttaa sitten maalle, hän naurahti.

Isäpuoli sai Annasta kivan ja ystävällisen ensivaikutelman. Hän ajattelee Anna sopii heidän perheeseensä. Pikkuveljen silmissä Anna vaikutti aurinkoiselta persoonalta.

– Vaaleatukkainen nainen, en osannut odottaa, hän sanoi. 

Yllä olevalla videolla isäpuoli ja pikkuveli antavat Haille ja Annalle vinkkinsä avioliittoon.

Ensitreffit alttarilla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaina 3. syyskuuta klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Ensitreffeillä-vodcast MTV Katsomossa aina Ensitreffit alttarilla -jakson jälkeen tiistaisin klo 21.55. Toimittajat Katri Utula ja monimediaosaaja Tero Tiittanen ruotivat rakkauskiemuroita koko syksyn ajan.

Lue myös:

    Uusimmat