Ensitreffit-Annan äiti teki erityisen huomion tyttärensä ja Hain ensikohtaamisesta

Annan äiti Kaisa ja isosisko Aino kertovat, millaisen ensivaikutelman saivat Haista 0:32
Videolla Annan äiti Kaisa ja isosisko Aino kertovat, millaisen ensivaikutelman saivat Haista

Ensitreffit-Annan äiti yllättyi tyttärensä päätöksestä osallistua ohjelmaan, mutta isosiskoa uutinen ei hämmästyttänyt.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman 11. kaudella toisilleen ennestään tuntemattomat Anna ja Hai saavat toisensa Hotel Rantapuistossa Helsingissä. MTV Uutiset oli paikalla kaksikon häissä ja jututti tuoreen avioparin lisäksi myös heidän lähipiiriään.

Annan äiti Kaisa ja isosisko Aino muistelivat MTV Uutisille reaktioitaan, kun he kuulivat ensi kertaa Annan aikeista avioitua tuntemattoman kanssa.

– No, kyllähän se vähän pisti miettimään. En ole itse seurannut näitä aikaisempia kausia, eli minulla on hyvin hatara käsitys siitä, mitä tässä tulee tapahtumaan. Mutta toisaalta minulla on vahva luotto siihen, että Anna kyllä osaa tehdä paätökset. Luotan hänen harkintakykyynsä, Kaisa-äiti sanoi.

Isosisko Aino puolestaan kertoi, ettei ollut ihan yhtä yllättynyt kuullessaan pikkusiskona päätöksestä.

– Minulla on vähän semmoinen fiilis, että jos joku tähän lähtee, niin se on kyllä Anna. En ollut hirveän yllättynyt, hän kertoi.

Äidin mukaan Anna on edennyt Ensitreffit alttarilla -matkaa vaihtelevissa tunnelmissa. 

– Hän on välillä vähän ehkä tuskastunut, kun on niin paljon kaikkea, ja toisaalta hän on ollut kauhean iloinen siitä, että on saanut osallistua erilaisiin asioihin tässä matkan varrella. Vahvin tunne kuitenkin on, että kaikki on mennyt hyvin ja hän on ollut iloinen tästä, äiti kertoi. 

Aino on tehnyt Annan matkasta samat huomiot kuin heidän äitinsäkin. Hänen mukaansa Anna osasi suhtautua rennosti eteen tulleisiin asioihin.

– Ja hän on ehkä myös mennyt eteenpäin sellaisella järkiajattelulla, Aino pohti.

– Ja toki myös huumorilla, äiti lisäsi. 

Kaisa-äiti haluaa neuvoa tuoretta avioparia muistamaan ilon. 

– Heillä oli niin iloiset ilmeet nyt, niin toivottavasti se pysyy myös jatkossa, hän sanoi.

Aino muistuttaa kaksikkoa myös tutustumaan toisiinsa rauhassa ja pitämään huumorin sekä rentouden mukana matkassa.

Yllä olevalla videolla Kaisa ja Aino kertovat, millaisen ensivaikutelman he saivat Haista. Videolla Kaisa-äiti myös paljastaa huomion, jonka hän teki Annan ja Hain ensikohtaamisesta.

Ensitreffit alttarilla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaina 3. syyskuuta klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Ensitreffeillä-vodcast MTV Katsomossa aina Ensitreffit alttarilla -jakson jälkeen tiistaisin klo 21.55. Toimittajat Katri Utula ja monimediaosaaja Tero Tiittanen ruotivat rakkauskiemuroita koko syksyn ajan.

Lue myös:

    Uusimmat