Esittelyssä MTV3.fin uusi kreikkalainen F1-bloggaaja

MTV3.fi kiinnitti blogitiimiinsä uuden nimen F1-kauden alla. Uuden Mr Enigma -blogin takana seisoo mies, joka on kotoisin F1-toimittajaksi harvinaisesta maasta, Kreikasta.

Dimitris Papadopoulos on seurannut työkseen formuloita Mika Häkkisen MM-vuodesta 1999 lähtien. 40-vuotias ateenalainen työskentelee MTV3:n lisäksi toimittajana muun muassa arvovaltaisessa Autosport-lehdessä ja Motorsport-total.comissa. Papadopouloksella on erinomaiset suhteet F1-maailmaan. Hänellä on myös runsaasti sisäpiirilähteitä lajin sisällä.

- Varmasti moni suomalainen ihmettelee, että miksi ihmeessä kreikkalainen toimittaja on kiinnostunut F1-sirkuksesta. Formuloissa ei ole koskaan vaikuttanut kreikkalaista kuskia, eikä meillä edes ole F1-rataa. Olemme kuitenkin moottoriurheilukansaa ja moni kreikkalainen vaikuttaakin moottoriurheilubisneksessä, esimerkiksi Ferrarin pääsuunnittelija on kreikkalainen, Dimitris valottaa.

"Jos haluat voittaa, palkkaa suomalainen kuski"

Formuloiden saralla Dimitriksellä on monen muun tavoin yksi suomalaissuosikki ylitse muiden.

- Kimi Räikkönen on huippukuski ja poikkeuksellinen luonnonlahjakkuus. Suomalaisista minulla on sanottavana vain yksi asia: jos haluat voittaa, palkkaa suomalainen kuski.

Dimitris julkaisee Mr Enigma -bloginsa englannin kielellä ja MTV3.fin toimitus kääntää tekstit F1-uutissivuille.

Ensimmäinen blogi julkaistiin F1-sivuilla tammikuun lopulla ja tällöin aiheena oli kukapas muukaan kuin Kimi Räikkönen. Seuraava blogi julkaistaan F1- ja blogisivulla kuluvan viikon aikana.

Lue myös:

    Uusimmat