Herkullinen puuro syntyy hauduttamalla – kokeile ruispuolukkapuuroa!

Mtv3_Makumuistoja_JAKSO6_Ruispuolukkapuuro
Ruispuolukkapuuro on terveellinen herkku.
Julkaistu 17.01.2019 15:49

MTV VIIHDE

Makumuistoja-ohjelmassa tehdään ruispuolukkapuuroa.

Makumuistoja-ruokaohelma vie Jenni Kokanderin ja Kari Lumikeron klassisen kouluruoan äärelle. Herkullinen ruispuolukkapuuro valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta. 

LUE MYÖS: Tämä jälkiruoka sopii kaikille – poimi talteen helppo ja herkullinen resepti!

Kouluruokien aatelia – Ruispuolukkapuuro

Mtv3_Makumuistoja_JAKSO6_Ruispuolukkapuuro

¾ l puolukkasurvosta

2 l vettä

6 dl ruisjauhoja

1 tl suolaa

1 dl siirappia

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja pane voideltuun uunivuokaan tai kattilaan. Hauduta uunissa 100-150 asteessa 6-7 tuntia, jotta puuro karamellisoituu. Mitä miedompi lämpö ja pitempi keittoaika, sitä herkullisempi puuro.

Nauti kylmän maidon kanssa.

Makumuistoja MTV3-kanavalla keskiviikkoisin klo 20.

Lisää aiheesta:

Paluu menneisyyteen: Maailman helpoin välipala, jota olet takuulla syönyt lapsuudessasi!Täydellinen käyttötapa marjoille – tätä on pakko kokeilla!Paluu menneisyyteen: Muistatko vielä tämän kouluruoan? Valmista itse nostalgista herkkua Paluu menneisyyteen: Aloita aamu tällä superterveellisellä puurolla!Paluu menneisyyteen: Näin teet perinteistä mannapuuroa!Raparperipiirakka – helppo resepti valmiista piirakkapohjasta

Tuoreimmat aiheesta

Makumuistoja