Järkyttävä tilanne EM-kisoissa – lakanat tuotiin kentälle, yleisö kauhuissaan

Unkari päihitti Skotlannin dramaattisella tavalla – EM-kisoissa pelottava loukkaantuminen 1:55
Tältä videolta näet tilanteen, jossa Unkarin Barnabas Varga loukkaantui.

Skotlannin ja Unkarin välinen jalkapallon miesten EM-kisojen ottelu keskeytyi toisella puoliajalla 0-0-tilanteessa. Unkarin
Barnabas Varga loukkaantui vakavasti kovassa törmäyksessä.

Ottelua oli pelattu reilut 67 minuuttia, kun useampi pelaaja oli keskityksen jälkeen kovassa törmäyksessä Skotlannin boksin sisällä. Kovimman osuman otti Unkarin Barnabas Varga, joka lopulta vietiin lakanoiden peittämänä paareilla pois kentältä.

Tätä edelsi usean minuutin hiljaisuus, kun ensin kentälle tuotiin lakanat peittämään Vargaa ja hänelle tehtäviä hoitotoimenpiteitä. Yleisön ilmeistä pystyi päättelemään kauhun sekä epätoivon. Useiden medialähteiden mukaan Varga menetti tajuntansa tilanteessa. Turkkilaismedia Sports Digitalen mukaan sairaalaan viety Varga on nyt tajuissaan.

Samaa tilannetta tarkasteltiin myös rangaistuspotkun varalta, mutta sellaista ei koskaan tuomittu. Ottelu päättyi lopulta Unkarin 1-0-voittoon aivan viime hetkien maalilla. Skotlanti pääsi painostamaan, mutta viimeistely oli heikkoa luokkaa.

Lopulta Unkari pääsi hyökkäämään vastaan ja Kevin Csoboth viimeisteli voittomaalin lisäajan kymmenennellä lisäaikaminuutilla. Tämä merkitsi sitä, että Unkari nousi kolmeen pisteeseen ja vielä tässä vaiheessa tarrasi kiinni jatkopaikkaan parhaiden lohkokolmosien vertailussa. Skotlannin turnaus päättyi alkulohkoon.

A-lohkon voitti Saksa ennen Sveitsiä. Joukkueet pelasivat 1-1-tasapelin omassa lohkopelien viimeisessä kohtaamisessaan. Sveitsi meni ottelussa johtoon Dan Ndoyen osumalla johtoon vajaan puolen tunnin pelin jälkeen.

Saksa ei kuitenkaan lannistunut, vaan Niclas Füllkrug toi maansa tasoihin ottelun lisäajalla.