Katsojat ahmivat MTV:n vaalisisältöjä: Presidenttitentille miljoonayleisö – Tommola ja puolisot kiinnostivat keskiyölläkin

Keskiviikkoilta oli vaaliaktiivien juhlaa MTV:n kanavilla. Alexander Stubbin ja Pekka Haaviston Kaksintaistelu tavoitti miljoonayleisön – ja kirkkaasti.

Tentti tavoitti pelkästään MTV3:lla 1,2 miljoonaa katsojaa (3 minuuttia yhtäjaksoista katselua). Finnpanelin mukaan kaksituntisen lähetyksen keskikatsojamäärä oli 646 000, ja katsojamäärä nousi tentin loppua kohden ja yli 750 000 katsojan rajapyykin.

Tenttiä seuranneessa Kymmenen uutisissa katsojamäärä ylitti 900 000:n rajan, keskikatsojamäärän kivuttua 852 000 katsojaan. Tenttiä uutisten jälkeen ruotinut Pöllöraati sai vielä lähes puolen miljoonan keskikatsojamäärän, ja vielä kello 23 alkanut Vaaleihin Tommolan kanssa -jakso keskimäärin 293 000 katsojaa.

– MTV Katsomossa tenttipäivä alkoi jo aamulla, kun Mika Tommolan luotsaaman suositun Vaaleihin Tommolan kanssa -sarjan erikoisjakso Presidentin puolisoksi julkaistiin. Uutisohjelmat ovat ottaneet uudessa MTV Katsomossa hienosti jalansijaa. Kaikkien uutis- ja ajankohtaisohjelmien kulutus on ollut kasvussa alkuvuoden 2024 ja eilinen tentti-ilta ylitti sille annetut tavoitteet, kommentoi MTV:n digitaalisen kehityksen vastaava tuottaja Jaakko Hietanen.

Tämä Stubbin surkuhupaisa vastaus koivuklapeista nauratti yleisöä

Lue myös:

    Uusimmat