Kolmiodraama-Sami täräyttää suoran mielipiteensä deittikumppanistaan – Terhin mitta alkaa olla täynnä: "Kuulostaa aika rujolta"

Kolmiodraama-Sami ja Terhi kokkaavat kiusallisessa hiljaisuudessa – sitten Terhi avaa suunsa 0:58
Kolmiodraama-Sami ja Terhi kokkaavat kiusallisessa hiljaisuudessa – sitten Terhi avaa suunsa

Kolmiodraama-sarjassa Terhi haluaa saada vastauksia Samilta.

Kolmiodraama-Sami ja Terhi asuvat neljä viikkoa yhteisessä kodissa, mutta yhteiselo ei ole alkanut hyvin Kolmiodraama-sarjassa. Terhi on hyvin puhelias, kun taas Sami enemmän sulkeutunut ja tämä aiheuttaa kaksikon välillä kitkaa.

Suorapuheinen Terhi kysyy suoraan Samilta, miksi tämä on ollut kireän oloinen koko päivän.

– Osittain johtuu siitä, että minulla on välillä sellainen tunne, että sinä painostanut minua olemaan jotain mitä en ole. Se tuntuu tosi inhottavalta ja sitten minusta tulee kireä, Sami vastaa. 

Terhi haluaa lisää vastauksia Samilta ja kysyy, mikä hänen käytöksessään on sellaista.

– Sanot ja muotoilet asiat sillein, että sinä haluaisit jotain tai toivoisit jotain. Tässäkin, että sinä haluaisit, että keskustellaan ja jos minä en ole sellainen, joka luo sitä keskustelua siinä koko ajan, niin sinä jatkat siitä. En tiedä, miten siihen vastaisin enää. 

Terhi kokee, että heidän pitäisi hioa yhteisiä toimintamalleja ja lopulta hän kääntää puheen positiivisiin aiheisiin.

– Jos pitäisi muutama asia, missä sinä tykkäät minussa, mitä ne ovat? Terhi kysyy.

Sami vastaa suoraan, että välillä Terhin energisyys käy hermoille ja välillä se on hyvä asia. 

– Toi kuulostaa aika pahalta ja rujolta, että jos pyydän sanomaan jonkun asian, mistä sinä tykkäät minussa ja sanot, että se on energisyys – ja hei odota hetki, ai niin, se on muuten semmoinen asia, missä mulla menee hermot, Terhi vastaa.

Kolmiodraama alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ti 5.3. klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Koukussa Kolmiodraamaan ilmestyy MTV Katsomoon maanantain ja tiistain välisenä yönä - samaan aikaan kuin Kolmiodraama-sarjakin. Jaksot viikkoa etukäteen Katsomo+ -palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat