Liigaseuralta omituinen somepäivitys – armoton tulikoe päällä: "Kaikkein kovimmat paineet"

Kiekkoraati: HPK:lla valtavia haasteita – paineet kasvavat Pelicans-leirissä Lahdessa 11:10
Kiekkoraati: HPK:lla valtavia haasteita – paineet kasvavat Pelicans-leirissä Lahdessa.

Pelicansin vire jääkiekon SM-liigassa puhuttaa. Kovalla pelaajabudjetilla operoiva nimekäs lahtelaisryhmä on valahtanut sarjajumboksi, mistä hyvästä se joutui MTV Urheilun Kiekkoraadin pihteihin Huomenta Suomessa torstaina.

Pelicans on kerännyt viidestä ottelusta vain kaksi pistettä, jotka se nappasi kauden avauspelistä JYPiä vastaan. Sen jälkeen se on tahkonnut neljä peräkkäistä tappiota.

Startti on ollut iso pettymys, mihin Pelicansin Twitter-tililläkin ilmeisesti viitattiin torstaiaamuna. Sinne julkaistiin linkki Eppu Normaalin kappaleeseen Murheellisten laulujen maa, mitä voi pitää hieman erikoisena vetona. Myöhemmin seura poisti päivityksen.  

Kahden edelliskauden hopeamitalistin peräsimeen nousi kesällä 2+2-vuotisella sopimuksella tulokaspäävalmentaja Juhamatti Yli-Junnila, 43. Hänellä on varmasti ollut omat haasteensa hypätä Ilvekseen siirtyneen Tommi Niemelän kakkosluotsin paikalta pääkäskijäksi, mutta starttia ovat vaikeuttaneet myös kärkinimien poissaolot.

Tästä huolimatta tulosta pitäisi tulla, ja halliin pitäisi saada väkeä. 

– Kyllä Lahdessa varmasti ne kaikkein kovimmat paineet tällä hetkellä on, MTV Urheilun toimituspäällikkö Teemu Niikko linjasi. 

Miten Pelicansin lento oikenee? Kiekkoraadissa analysoitiin myös HPK:n antamia päävalmentajapotkuja ja Mikko Mannerin starttia joukkueen peräsimessä sekä Raimo Helmisen luotsaamaan SaiPan superalkua. Katso osio kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta. 

Juttua päivitetty klo 10.46: Pelicans poisti Twitter-päivityksensä jälkikäteen. 

Lue myös:

    Uusimmat