Maajussille morsian -ohjelmasta tuttu Minna osallistuu tv-sarjaan täysin alastomana: "Vaatteet päällä ei löytynyt miestä, niin..."

Minna nähtiin Matin puolisoehdokkaana Maajussille morsian -ohjelmassa vuonna 2021 0:43
Minna nähtiin Matin puolisoehdokkaana Maajussille morsian -ohjelmassa vuonna 2021

Muutama vuosi sitten Maajussille morsian -ohjelmassa nähty Minna etsii alastomana kumppania tv:ssä.

Naked Attraction Suomi -ohjelman uusi, kolmas kausi pyörii parhaillaan TV5:lla ja discovery+ -palvelussa. Ohjelmassa jaksojen päähenkilöt hyppäävät deittailun vietäväksi käänteisessä järjestyksessä: ensin tavataan alastomana, ja vasta sitten siirrytään pukeutuneina treffeille.

Kolmannen kauden viidennessä jaksossa deittikumppania itselleen etsii Maajussille morsian -ohjelmassa aiemmin nähty Minna, 52. Lähihoitajana työskentelevä Minna oli mukana Maajussille morsian -ohjelmassa vuonna 2021. Tuolloin hän saapui maajussi-Matin  puolisoehdokkaana Naantaliin ja tapasi miehen pikatreffien merkeissä.

Matti ei kuitenkaan valinnut Minnaa ryhmätreffeille, ja näin ollen hänen matkansa ohjelmassa katkesi ryhmätreffien jälkeen. 

– Olin Maajussille morsian -ohjelmassa, mutta vaatteet päällä ei löytynyt miestä, niin jos sitten ilman vaatteita löytyisi, hän sanoo Naked Attraction Suomi -jaksossa.

Minna jäi leskeksi muutama vuosi sitten ja on ollut sen jälkeen sinkkuna. Hän etsii vierelleen hyvää miestä, joka on luotettava ja ahkera. Hän listaa myös muutamia ulkoisia ominaisuuksia, joita hänen ihannemieheltään löytyisi.

– Tummat hiukset, ihanat silmät ja hyvä perse, Minna linjaa.

Naked Attraction Suomi -ohjelman 3. kausi TV5:llä tiistaisin klo 21. Ohjelma on katsottavissa myös discovery+ -palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat