Tulinen yhteenotto! Olympiajuoksija suivaantui rajusta kolarista – protesti harkinnassa

Iso-Britannian kestävyysjuoksija George Mills oli raivoissaan ranskalaiselle kilpailijalleen Hugo Haylle, kun hän kaatui olympialaisten 5000 metrin karsinnassa keskiviikkona.

Loppusuoralla tapahtui raju joukkokolari. Mills oli yksi neljästä juoksijasta, jotka joutuivat törmäykseen ja kaatuivat mondon pintaan.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Mills nousi kolarin jälkeen ylös ja käveli maaliviivan yli. Maalissa hän otti tulisesti yhteen Hayn kanssa. Mills koki, että kolari sai alkunsa Hayn antamasta kontaktista.

Seitsemänneksi sijoittunut ranskalainen yritti purkaa tilannetta sen jälkeen, kun Mills osoitti häntä sormella kasvoihin.

Mills ei kuitenkaan näyttänyt hyväksyvän Fayn vastausta. Britti heitti ranskalaisen käden pois olkapäältään kävellessään poispäin.

Artikkeli jatkuu kuvien jälkeen.

Protesti harkinnassa

Millsin saavuttua haastattelupisteelle häneltä kysyttiin, mistä kolari johtui.

– Maalisuoralle tultaessa olin viimeisellä kierroksella sisäpuolella, jossa halusin olla, koska tiesin, että jonkinlainen aukko avautuisi, Mills kertoi suorituksen jälkeen.

– Se oli selvää. En tiedä, näittekö sen televisiosta. En menisi aukkoon, jos sitä ei olisi. Se olisi aika typerä strategia. Ajoin ulkopuolelle ja siellä oli tilaa.

Mills ei kuitenkaan suostunut paljastamaan, mitä hän ja Hay sanoivat toisilleen. Britti lisäsi, että harkitsee valituksen tekemistä.

– Mahdollisesti. En oikeastaan tiedä, en ole nähnyt ketään vielä, olen vain tullut tänne ja lähtenyt pois radalta, Mills sanoi.

– Tämä voi olla viimeinen kisani kisoissa, mutta toivottavasti ei. Katsotaan!

Mills kilpaili aiemmin 1 500 metrin juoksussa, mutta ei selvinnyt jatkoon.

 

Lue myös:

    Uusimmat