Tämä kaikki ex-kiekkoilija Janne Puhakan traagisesta kuolemasta tiedetään

Ex-kiekkoilija Janne Puhakan epäillään tulleen tapetuksi kodissaan Espoossa sunnuntaina.

Entinen liigakiekkoilija Janne Puhakka, 29, kuoli henkirikoksen uhrina Espoon Henttaalla. MTV:n tietojen mukaan Puhakan puolison epäillään ampuneen Puhakan hengiltä sunnuntai-iltana.

Rikos tapahtui rauhallisella ja keskiluokkaisella espoolaisella omakotitaloalueella.

Mitä tapauksesta tiedetään nyt? MTV Uutisten rikostoimittaja Miikka Hujanen, urheilutoimittaja Jere Hultin ja toimittaja Katri Utula käyvät aihetta läpi MTV Uutiset Livessä. Voit katsoa lähetyksen yllä olevalta videolta. 

Puhakka tuli jääkiekkouransa lisäksi tunnetuksi siitä, että oli ensimmäinen julkisesti homoseksuaalisuudestaan kertonut SM-liigassa pelannut jääkiekkoilija.

Hän on asunut avoliitossa häntä 37 vuotta vanhemman norjalaislääkärin kanssa. Miehet ovat seurustelleet yli kymmenen vuoden ajan.

Poliisi on kertonut tiedotteessaan, että tapauksessa on epäiltynä Puhakan avopuolison ikäinen mies, ja myös ilmoitettu uhrin ikä täsmää tapaukseen. Se on tyytynyt kommentoimaan, että osapuolet tunsivat toisensa entuudestaan.

– Meillä on käsitys siitä, mitä on tapahtunut, mutta se on toistaiseksi vasta epäily ja sitä selvitellään, tapauksen tutkinnanjohtaja kertoi MTV Uutisille aiemmin tänään maanantaina.

Lue myös: 

Lue myös:

    Uusimmat