Niinan kakkukommellus ja Kamalan hittilausahdus – katso, mitä hyvää meillä ja maailmalla on tapahtunut!

Maailmassa riittää synkkiä uutisia, mutta tästä artikkelista niitä et löydä. MTV Uutiset koostaa tähän artikkeliin joka viikko uutisia, joista tulee hyvä mieli.

Näitkö tai kuvasitko jotain kiinnostavaa? Lähetä se meille WhatsAppilla: 040 5785504. MTV Uutiset maksaa vähintään 60 euroa jokaisesta videosta, joka julkaistaan siihen liittyvän jutun yhteydessä.

Sesonkiherkkua tarjolla runsain mitoin

Tänä kesänä kirsikkaa näyttäisi olevan kerättävänä paljon tavanomaista enemmän. Lue lisää!

Niina yritti tehdä lapselleen Lego-teemaisen synttärikakun – seurauksena kakkukatastrofi

Lahtelainen kahden pojan äiti Niina Joki kertoo MTV Uutisille, että hänen yrityksensä loihtia 6-vuotiaan lapsensa syntymäpäiville näyttävä kakku meni hulvattomalla tavalla pieleen. Lue koko juttu täältä!

Some villiintyi Kamala Harrisista ja kookospalmusta

"Luuletteko, että putositte juuri kookospalmusta?" Kamala Harrisin heitto vuodelta 2023 on saanut uuden elämän.Lue, mistä on kyse!

Ilomantsin Lehmäleirillä opitaan lypsämään ja hoitamaan eläimiä

Ilomantsin Maukkulan kylässä on vuosien ajan järjestetty Lehmäleirejä, joilla osallistujat pääsevät mukaan tilan oikeisiin töihin. Lue, mistä on kyse!

Sanna-Leena istui väärin veneen perässä vedettävään renkaaseen – näin kävi

Sanna-Leena Tikkasen vesileikeistä syntyi hittivideo.

– Olen yllättynyt siitä, miten monella on ollut hyvä aamun aloitus videon myötä. Se oli ihanaa huomata, Sanna-Leena sanoo.

Mistä on kyse? Lue juttu ja katso video täältä!

Rosa teki yöt töitä ja nukkui koulun jälkeen saavuttaakseen unelmansa – keräsi 30 000 euroa kahdessa vuodessa

Kahden ja puolen vuoden aikana Rosa Niemikorpi keräsi reippaasti yli 30 000 tuhatta euroa elokuvakäsikirjoittajan koulutusta varten New Yorkin elokuva-akatemiassa.  Lue, miten hän sen teki!

Maajussille morsian -pari Kalle ja Niina juhlistivat ensimmäistä hääpäiväänsä

Maajussille morsian -ohjelmassa toisiinsa kolme vuotta sitten rakastuneet Kalle Hanhijärvi ja Niina Wunsch viettivät tällä viikolla ensimmäistä hääpäiväänsä.  Pari julkaisi herkän otoksen päivän kunniaksi. Katso kuva täältä!

Katso myös: Pikkukonnat laskettiin vapauteen

Mikä oli oma suosikkisi? Voit jakaa sen somessa aihetunnisteella #mtvuutiset #hyvauutinen

 

MTV Uutiset ottaa vastaan vinkkejä sekä kuvia ja videoita hyvistä kokemuksista, sankariteoista ja paikallisista ilon aiheista. Voit laittaa omasi osoitteella uutiset@mtv.fi tai tämän linkin kautta.

Lue myös:

    Uusimmat