Norjalaiskärki paukutti neljä maalia Real Madridin verkkoon

Maalikooste: Villarreal - Real Madrid 10:37
Norjalaiskärki Alexander Sörloth tykitti neljä maalia Real Madridia vastaan Espanjan La Ligassa.

Villarealin norjalainen kärkipelaaja paukutti neljä maalia Real Madridia vastaan Espanjan La Ligassa.

Norjalainen Aleksander Sörloth on tällä hetkellä suorastaan liekeissä. Hän iski sunnuntain mestaruuden varmistaneen Real Madridin verkkoon peräti neljä osumaa, kun Villareal ja Real tasasivat pisteet lukemin 4–4.

Kaikki Sörlothin maalit voi katsoa jutun ylälaidan videolta.

Madridilaiset karkasivat ottelussa jo 4–1-johtoon. Kaksi mestarin maaleista iski turkkilaislupaus Arda Güler ja Joselu sekä Lucas Vasquez tekivät maalin mieheen.

Sörloth puski ensimmäisen osumansa avauspuoliajalla. Toisella puolikkaalla norjalainen laittoi sitten tuulemaan. Hän pyssytti maalit kaksi, kolme ja neljä kahdeksan minuutin sisään puoliajan alussa.

Sörlothin neljän maalin ilta nosti hänen La Liga -kauden saldonsa 23 maaliin, millä hän nousi La Ligan maalipörssin kärkeen.

Espanjan pääsarjaa on jäljellä vielä yksi kierros, joka pelataan ensi viikonloppuna.