Taylor Swift rikkoi hiljaisuutensa Wienin terroriuhkaan liittyen

Taylor Swift kertoo kokeneensa pelkoa ja syyllisyyttä perutuista konserteistaan Wienissä.

Pop-stara Taylor Swift kommentoi Instagramissaan Eras-maailmankiertuettaan, ja parin viikon takaisia Wienin keikkojaan, jotka peruttiin terroriuhkausten takia.

Swiftin oli tarkoitus esiintyä Wienissä, Itävallassa 8–10. elokuuta. Konsertit kuitenkin peruttiin viikon alkupuolella konserttipaikkaan tehtyjen terroriuhkausten takia.

Instagram-julkaisussaan Swift kokosi ajatuksiaan takana olevista keikoista, sekä tuntemuksistaan Wienin tapahtumia kohtaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Wienin konserttien peruminen oli kamalaa. Perumiset täyttivät minut uudenlaisella pelontunteella, ja suunnattomalla määrällä syyllisyyttä, sillä niin monet ihmiset olivat suunnitelleet keikoille tuloa. Mutta olin niin kiitollinen viranomaisille koska heidän ansiostaan surimme vain peruttuja keikkoja, emmekä menetettyjä elämiä. Tunsin sydämessäni, kuinka paljon rakkautta näin faneissa, jotka kokoontuivat yhteen, Swift kirjoittaa tunteellisessa julkaisussaan.

Taylor kertoo julkaisussaan keränneensä energiaa perutuista keikoistaan, ja vapauttaneensa tuota energiaa niiden jälkeisillä Lontoossa tehdyillä keikoillaan. Pop-tähden mukaan hän työskenteli yhteistyössä brittiläisten viranomaisten kanssa varmistaakseen Wembley-stadionin konserttien turvallisuuden.

– Teen selväksi: En aio puhua mistään julkisesti, mikä saattaisi kannustaa niitä, jotka tahtovat vahingoittaa konsertteihini saapuvia faneja. Tämän kaltaisissa tapauksissa "hiljaisuus" on itse asiassa pidättyväisyyttä ja odottamista ilmaista itseään silloin, kun se on oikein. Ensisijaisena tavoitteenani oli päättää Euroopan kiertueemme turvallisesti, ja voin suurella helpotuksella sanoa, että teimme sen.

Swift rikkoi hiljaisuutensa kolmisen viikkoa Wienin tapahtumien jälkeen. Kolme teini-ikäistä henkilöä pidätettiin konserttiin tarkoitetun terroristisuunnitelman vuoksi.

19-vuotias pääepäilty oli suunnitellut hyökkäyksensä kohdistuvan stadionin ulkopuolella oleskeleviin faneihin, joita saattaa normaalisti olla jopa 30 tuhatta. Kaksi muuta nuorta pidätettiin, ja yhtä 15-vuotiasta kuulusteltiin, mutta hänet vapautettiin myöhemmin.

”Swiftiet” saapuivat Wieniin konserttien perumisesta huolimatta, ja viettivät yhdessä aikaa kaupungissa ystävyysrannekkeitaan vaihdellen sekä toisiaan tukien.

Lue myös:

    Uusimmat