Täysjyvä Couscous

Julkaistu 05.03.2014 20:13(Päivitetty 07.03.2014 12:19)

GoGreen Couscousia voit käyttää vaihtoehtona pastalle tai riisille. Keitä couscous suosikkimausteillasi tai -yrteilläsi maustetulla vedellä niin se maistuu jännittävämmältä. Voit myös laittaa vähän puristettua appelsiinimehua keitinveteen.

+ Avainreikämerkki

+ Kuidun lähde

+ Proteiinin lähde

Täysjyvädurumvehnää 100%.

Ravintosisältö per 100 g:

Energiaa 1450 kJ/ 350 kcal
Rasvaa 2,8 g
josta tyydyttynyttä 0,6 g
Hiilihydraattia 61 g
josta sokereita 2 g
Ravintokuitua 8,1 g
Proteiinia 15 g
Suolaa <0,01 g
Rautaa 2,8 mg (20%*)
Magnesiumia 97 mg (26%*)
* % päivän saantisuosituksesta

Valmistus:

Laske 2 dl couscousta ja 2 dl vettä kahta annosta kohden.

1. Laita couscous kulhoon.

2. Kiehauta hiukan suolattu vesi.

3. Kaada kiehautettu vesi couscousin päälle ja peitä kannella.

4. Anna vetäytyä kunnes couscous on kuivaa (n. 6 min). Sekoita ja tarjoile.

Artikkelin tarjoaa: GoGreen

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle