Viimeisenä tekonaan Corey suojeli perhettään luodeilta – tällainen on Trumpin vaalitilaisuudessa kuollut palomies

Yhdysvaltain entisen presidentin ja republikaanien presidenttiehdokas Donald Trumpin traagisesti päättyneessä kampanjatilaisuudessa menehtynyt mies kuoli suojellessaan perhettään luodeilta, kertovat useat mediat.

50-vuotias palomies Corey Comperatore oli yksi tuhansista paikallaolijoista Trumpin vaalitilaisuudessa. Kampanjatilaisuus päättyi traagisesti Trumpin salamurhayritykseen, kahden osallistujan loukkaantumiseen ja Comperatoren kuolemaan, kerrotaan muun muassa BBC:llä.

Pennsylvanian kuvernööri Josh Shapiro kertoi CNN:lle keskustelleensa Comperatoren paikalla olleen vaimon ja kahden tyttären kanssa ja saaneen luvan julkistaa Comperatoren nimen.

– Hänen vaimonsa pyysi välittämään viestin, että hänen miehensä kuoli sankarina, kertoo Shapiro.

Comperatore kuoli ampujan luoteihin hypättyään niiden eteen suojellakseen perhettään, kertoo myös NBC.

– Hän oli kahden tytön isä, harras kirkossakävijä ja hän rakasti perhettään, kertoo Comperatoren vaimo medioille. 

Comperatoren kerrotaan olleen vannoutunut Trumpin kannattaja ja innoissaan päästessään osallistumaan vaalitilaisuuteen. Perheen naapuri Paul Hayden kertoo NBC:lle Comperatoren olleen hyvin "rento tyyppi" ja heidän tulleen hyvin toimeen erilaisista poliittisista kannoistaan huolimatta.

– Hän tiesi, että olen Biden-mies ja minä tiesin, että hän oli Trump-mies, se ei silti koskaan tullut väliimme. Puhuimme silti toisillemme, kertoo Hayden. 

Comperatore kuoli Trumpin salamurhaa yrittäneen luoteihin lauantaina Trumpin vaalitilaisuudessa Butlerissa, Pennsylvaniassa. CNN:n mukaan tilaisuudessa loukkaantui Comperatoren lisäksi kaksi muuta miestä, 57-vuotias David Dutch ja 74-vuotias James Copenhaver, joiden molempien tilan kerrotaan olevan vakaa. 

Lue myös:

    Uusimmat