Valkosipulilla maustetut katkaravut valmistuvat pannulla nopeasti ja toimivat erinomaisena alkupalana.
Valkosipulilla ja öljyllä pääsee melko pitkälle. Ainakin jos on valmistamassa nopeaa tapasta katkaravuista. Sivumaku-blogin Jani Kinnunen kertoo unohtaneensa tämän mainion ruokalajin, kunnes löysi kaapista pussillisen sulaneita katkarapuja.
Gambas pil pil, eli valkosipulilla, öljyllä ja tässä reseptissä chilillä maustetut katkaravut toimivat erinomaisena tapaksena ennen illallista ja maistuvat varmasti alkupalana kesäiltana grillin kuumenemista odotellessa.
Katso nopea ja herkullinen resepti katkaravuille Gambas pil pil -katkaravuille Sivumaku-blogista.
Voit testata, kuinka monta minuuttia itse saat ruokalajin valmistukseen kulumaan.
Lähde: Sivumaku
***
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.