Harri kehitti "törkeän hyvän" version suosikkiruoasta: "Toivottavasti kukaan ei suutu"

Näin valmistuu Harri Syrjäsen paella-pasta 0:59 Näin valmistuu Harri Syrjäsen paella-pasta
Videolla Harri Syrjänen näyttää, kuinka paella-pasta valmistuu.

Tv-kokki Harri Syrjänen vinkkaa jälleen herkullisen ja helpon pastareseptin. Tällainen on paella-pasta!

MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmastakin tuttu kokki, Harri Syrjänen, on pitkin vuotta jakanut Instagram-tilillään useita erilaisia yhden kasarin one pot -pastareseptejä.

Nyt tv-kokki on tehnyt yhden kasarin pastaversion suositusta espanjalaisruoasta, paellasta.

– Paella on instituutio, että toivottavasti kukaan ei suutu tästä versiosta, Syrjänen toivoo tuoreessa julkaisussaan

Paellassa on yleensä riisiä, mutta tässä Syrjäsen paella one potissa on käytetty riisin muotoista risoni-pastaa. Lopputulos vakuutti ruoanlaittajan itsensä.

– Tää oli ihan törkeen hyvää, toi chorizon purasu ja noi merenelävät, wow, Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen hehkuttaa.

Syrjäsen paella
Näistä ainesosista valmistuu paella-pasta.

Aiemmin Syrjänen on kehitellyt muun muassa huli huli -kanan one pot -version, "kiihottavan" savulohipastan sekä "darrapastan". Entä oletko jo testannut kantarelli-pekonipastan tai hirvittävän hyvän riistapastan? Myös kouluruokien suosikki, palermon pasta, sekä kanaa tikka masala taittuvat helpoiksi yhden kasarin ruoiksi.

Katso Kokkisodan koko 5. kausi mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.