Harri kehitti "törkeän hyvän" version suosikkiruoasta: "Toivottavasti kukaan ei suutu"
Tv-kokki Harri Syrjänen vinkkaa jälleen herkullisen ja helpon pastareseptin. Tällainen on paella-pasta!
MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmastakin tuttu kokki, Harri Syrjänen, on pitkin vuotta jakanut Instagram-tilillään useita erilaisia yhden kasarin one pot -pastareseptejä.
Nyt tv-kokki on tehnyt yhden kasarin pastaversion suositusta espanjalaisruoasta, paellasta.
– Paella on instituutio, että toivottavasti kukaan ei suutu tästä versiosta, Syrjänen toivoo tuoreessa julkaisussaan.
Paellassa on yleensä riisiä, mutta tässä Syrjäsen paella one potissa on käytetty riisin muotoista risoni-pastaa. Lopputulos vakuutti ruoanlaittajan itsensä.
– Tää oli ihan törkeen hyvää, toi chorizon purasu ja noi merenelävät, wow, Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen hehkuttaa.
Katso resepti: Harri Syrjäsen paella-pasta
Aiemmin Syrjänen on kehitellyt muun muassa huli huli -kanan one pot -version, "kiihottavan" savulohipastan sekä "darrapastan". Entä oletko jo testannut kantarelli-pekonipastan tai hirvittävän hyvän riistapastan? Myös kouluruokien suosikki, palermon pasta, sekä kanaa tikka masala taittuvat helpoiksi yhden kasarin ruoiksi.
Katso Kokkisodan koko 5. kausi mtv-palvelussa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kurpitsa-uunifetapasta
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Kurpitsapiirakka
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan