Huutaako kroppa rasvaa ja hiilaria? Soppamiehen "darrapasta" maistuu krapulassa: "Samassa paketissa kaikki"

Näin valmistuu Harri Syrjäsen"darrapasta" 0:38 Näin valmistuu Harri Syrjäsen"darrapasta"
Katso videolta Harri Syrjäsen darrapastan resepti.

Rankan illan jälkeen maistunee tv-kokki Harri Syrjäsen tuhti darrapasta.

Kokkisota- ja Mitä tänään syötäisiin? -ohjelmistakin tuttu kokki, Soppamiehenäkin tunnettu Harri Syrjänen on viime viikkojen aikana jakanut Instagram-tilillään useita erilaisia yhdessä kasarissa valmistuvia one pot -pastareseptejä.

Välimeren makujen, tomaatti-fetapastan ja "vihreän hirviön" jälkeen Syrjänen paljasti oman "pyhän kolminaisuutensa" sekä vinkkasi, kuinka klassikkopasta bolognesenkin saa valmistettua yhden kasarin taktiikalla. Pääsiäisenä maistui sitruunainen karitsapasta, ja myöhemmin Soppamies esitteli myös erään "lempeän mutta rajun paketin".

Viime viikolla Syrjänen puolestaan paljasti "kiihottavan" treffiruoan salat.

Uusin vinkki ilahduttanee erityisesti vapun juhlijoita. Kun rankan illan jälkeen tekee mieli tuhtia pastaa, kannattaa testata tämä pasta carbonara -resepti. Katso yllä olevalta videolta, kuinka pasta valmistuu!

– Ankaran juhlinnan jälkeen on paluu arkeen. Kroppa huutaa rasvaa ja hiilaria. Tässä ne tulee samassa paketissa kaikki, Syrjänen sanailee tuoreessa Instagram-julkaisussaan.

Katso resepti täältä: Harri Syrjäsen darrapasta

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.