Tv-kokki Harri Syrjänen paljasti maistuvan hirvipastan reseptin. Helppo ruoka valmistuu yhdessä kasarissa.
MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmastakin tuttu kokki, Harri Syrjänen on tänä vuonna jakanut Instagram-tilillään useita erilaisia yhdessä kasarissa valmistuvia one pot -pastareseptejä.
Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen on kehitellyt muun muassa vihreän hirviön, "kiihottavan" savulohipastan sekä "darrapastan". Eräässä pastassa puolestaan hyödynnetään "älyttömän halpaa" sesonkiherkkua. Aiemmin vinkkasimme myös syksyn sienisatoa hyödyntävästä kantarelli-pekonipastasta.
Kantarelleja tulee myös uusimpaan one pot -ruokaan, joka on kehitelty lukijoiden toiveesta. Syrjänen kertoo tuoreimmassa Instagram-julkaisussaan kyselleensä seuraajiltaan ehdotuksia seuraavaan yhdessä kasarissa valmistuvaan pastareseptiin.
– Monenlaisia toiveita tuli, mutta ehdottomasti eniten toivottiin riistaa, Syrjänen kertoo.
Katso resepti tästä: Harri Syrjäsen riistapasta
Tältä näyttää maukas riistapasta.
Syrjäsen kehittelemässä reseptissä käytetään hirven jauhelihaa.
– Tässä näin riistakauden alkuun maukas, täyteläinen resepti. Rosmariini ja katajanmarja korostaa mahtavasti riistan makua. Tää potti lämmittää koko kropan ja sielun, kokki kehuu julkaisussaan.
Näistä ainesosista valmistuu maukas hirvipasta.