Tästä jauhelihasta valmistuu hirvittävän hyvä pasta! Harri Syrjänen ylistää: "Lämmittää koko kropan ja sielun"
Tv-kokki Harri Syrjänen paljasti maistuvan hirvipastan reseptin. Helppo ruoka valmistuu yhdessä kasarissa.
MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmastakin tuttu kokki, Harri Syrjänen on tänä vuonna jakanut Instagram-tilillään useita erilaisia yhdessä kasarissa valmistuvia one pot -pastareseptejä.
Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen on kehitellyt muun muassa vihreän hirviön, "kiihottavan" savulohipastan sekä "darrapastan". Eräässä pastassa puolestaan hyödynnetään "älyttömän halpaa" sesonkiherkkua. Aiemmin vinkkasimme myös syksyn sienisatoa hyödyntävästä kantarelli-pekonipastasta.
Kantarelleja tulee myös uusimpaan one pot -ruokaan, joka on kehitelty lukijoiden toiveesta. Syrjänen kertoo tuoreimmassa Instagram-julkaisussaan kyselleensä seuraajiltaan ehdotuksia seuraavaan yhdessä kasarissa valmistuvaan pastareseptiin.
– Monenlaisia toiveita tuli, mutta ehdottomasti eniten toivottiin riistaa, Syrjänen kertoo.
Katso resepti tästä: Harri Syrjäsen riistapasta
Syrjäsen kehittelemässä reseptissä käytetään hirven jauhelihaa.
– Tässä näin riistakauden alkuun maukas, täyteläinen resepti. Rosmariini ja katajanmarja korostaa mahtavasti riistan makua. Tää potti lämmittää koko kropan ja sielun, kokki kehuu julkaisussaan.
Katso Kokkisodan koko 5. kausi mtv-palvelussa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"