Tv-kokki Harri Syrjänen paljasti herkullisen lohi-avokadopastan reseptin. Helppo ruoka valmistuu yhdessä kasarissa.
MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmastakin tuttu kokki, Harri Syrjänen on tänä vuonna jakanut Instagram-tilillään useita erilaisia one pot -pastareseptejä. Nimensä mukaisesti pastat valmistuvat yhdessä kasarissa.
Nyt Syrjänen vinkkaa uusimman reseptinsä, "onnellisten rasvojen potin".
Katso resepti: Harri Syrjäsen lohi-avokadopasta
– Lohta ja avokadoa, pelkkää hyvää rasvaa. Fenkoli ja purjo, runsaasti C-vitamiinia. Syö tällä syysflunssat pois, Syrjänen kehottaa tuoreessa julkaisussaan.
Aiemmin Syrjänen on kehitellyt muun muassa huli huli -kanan one pot -version, "kiihottavan" savulohipastan sekä "darrapastan". Eräässä pastassa puolestaan hyödynnetään "älyttömän halpaa" sesonkiherkkua. Olemme vinkanneet myös Soppamiehen syksyn sienisatoa hyödyntävästä kantarelli-pekonipastasta sekä hirvittävän hyvästä riistapastasta. Potkua puolestaan löytyy fajitas-pastasta.
Lue myös: Klassikkopasta valmistuu yhdessä kattilassa alle puolessa tunnissa – testaa Harri Syrjäsen resepti
Katso Kokkisodan koko 5. kausi mtv-palvelussa!