Henri Alén pilkkoo porkkanat hämmentävällä tavalla
Kokki ja ravintoloitsija Henri Alén vinkkasi Huomenta Suomessa suosikkisalaattinsa ohjeen. Samalla hän näytti "laiskan kokin tyylin" porkkanoiden pilkkomiseen. Oletko kokeillut?
Huomenta Suomessa sunnuntaina 4.2. vieraillut kokki Henri Alén paljasti lähetyksessä yhden suosikkiarkiruoistaan ja jakoi myös sen ohjeen katsojille.
Lue myös: Henri Alénin mahtava tonnikalasalaatti: "Edullinen, sisältää paljon proteiinia ja säilyy pitkään"
Huomenta Suomen juontaja Nina Backman kiinnitti lähetyksessä huomiota Henri Alénin hämmentävään tapaan pilkkoa porkkanat.
– Siis mikä tyyli? Nina Backman ihmetteli.
– Se on sellainen laiskan kokin tapa, koska en jaksa kuutioida, Alén perusteli.
Katso videolta Henri Alénin hämmentävä tapa pilkkoa porkkanat. Oletko itse tehnyt näin?
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät