Törkeän hyvä kantarellipasta! Harri vinkkaa helpon ohjeen arkeen – "Mun yksi suosikeista"

KATSO MYÖS: Kaikki irti sienestyksestä! Biologi antaa parhaat vinkit metsäretkelle

On taas aika kokata arjen luotto-ohjeita! Arkiruokahitti-juttusarjassamme vinkataan helppoja ja nopeita koko perheen ruokasuosikkeja arkeen. Tällä kertaa kokataan loppukesän sesonkipastaa.

Arkiruokahitti-juttusarjassa nostetaan estradille lukijoidemme suosikkiohjeita Maikkarin reseptiarkistosta. Reseptien joukosta löytyy niin kotikeittiön klassikoita kuin uusia ruokahittejäkin. Ota testiin esimerkiksi tämä Kari Aihisen nakkikeitto, perinteinen ja helppo kanaviillokki , puolessa tunnissa valmistuva paras kermainen kanakastike, tai Henri Alénin mahtava uunilohi.

Elokuun ensimmäisellä viikolla on aika hyödyntää metsän antimia ja kokata herkullista pastaa.

Harri vinkkaa sesongin parhaan pastan

MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmastakin tuttu kokki Harri Syrjänen on jakanut Instagram-tilillään useita erilaisia yhdessä kasarissa valmistuvia one pot -pastareseptejä. Syrjänen on kehitellyt muun muassa vihreän hirviön"kiihottavan" savulohipastan sekä "darrapastan"

Viime elokuussa Harri kokkasi puolestaan sesonkiin sopivaa kantarelli-pekonipastaa.

– Syksy on haikeeta aikaa, ei millään haluaisi luopua kesän lämmöstä. Mutta onneksi syksyn myötä tulee uusi satokausi ja sienet. Mun yksi suosikeista on kantarelli, Syrjänen kertoi viime elokuussa julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!