Ei pelkkä aamupala! Harrin mainio munakas maistuu mihin aikaan päivästä tahansa: "Supernopea ruoka"
Kokki Harri Syrjänen vinkkaa helpon munakasohjeen. Feta-pinaattiomeletti on hyvä aamupala, mutta maistuu mihin aikaan päivästä tahansa.
– Anteeksi, kiinnostaisiko muna, kyselee kokki Harri Syrjänen tuoreessa Instagram-julkaisussaan.
Kiinnostuneille on tarjolla munakasreseptiä.
– Mä syön itse usein kananmunia, kompakti koko ja helppo valmistaa unohtamatta hyviä ravinto-aineita. Munakashan sopii koko päivään, aamiainen, lounas ja illallinen. Kiireisen arjen keskellä supernopea ruoka ja täytteillä vielä puuttuvat ravinnot lautaselle, Syrjänen muistuttaa.
Nappaa kokin resepti tästä: Harri Syrjäsen feta-pinaattimunakas
Aiemmin Syrjänen on jakanut Instagram-tilillään useita pasta-, keitto-, salaatti- ja risotto-ohjeita – unohtamatta maukasta toast skagenia. Testaa vaikka "makunystyröitä kiihottava" kylmäsavulohirisotto, "törkeän hyvä" kantarellipasta tai yllättävän lisän sisältävä bataattikeitto.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka