Helsinkiläisravintola nousi rytinällä ilmiöksi – auki 24/7 ja asiakas kokkaa itse
Uudessa helsinkiläisravintolassa asiakas kokoaa ja kokkaa annoksensa itse. Katso videolta, mistä itsepalveluravintolassa on oikein kyse.
Helsingin Töölöön vastikään perustettu, vuorokauden ympäri auki oleva itsepalveluravintola on saavuttanut nopeasti suuren suosion.
Nuudeliannoksiin keskittyvässä Rolls Rice -ravintolassa asiakas valitsee ensin haluamansa täytteet, jonka jälkeen siirtyy koneelle kokkaamaan nuudelit.
Mistä ilmiössä on oikein kyse, ja miten yrittäjäkaksikko aikoo laajentaa tulevaisuudessa toimintaansa? Katso videolta, miten hitiksi noussut töölöläisravintola oikein toimii.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku