Hyvästit nuutuneelle salaatille! Tämän superhelpon niksin avulla pidennät säilyvyyttä
Jos vihreillä lehtivihanneksilla on tapana nuupahtaa muutamassa päivässä ostamisen jälkeen, voit pidentää niiden säilyvyyttä todella yksinkertaisella kikalla.
Yllä olevalla videolla valmistetaan maukas caesar-salaatti.
Popsugar.com-sivusto neuvoo helpon kikan, jolla salaatin ja muut vihreät lehtivihannekset saa säilymään tuoreena ja raikkaana jääkaapissa yli viikon.
Pese salaatti kunnolla kylmällä vedellä. Upota se kulhossa olevaan kylmään veteen ainakin kolmesti, ennen kuin kuivaat sen.
Vuoraa sen jälkeen uudelleensuljettava pussi (tai muovirasia) talouspaperilla. Laita lehtivihannekset pussiin ja peitä ne toisella talouspaperin palalla. Sulje pussi. Ei haittaa, vaikka sisään jäisi ilmaa. Laita jääkaappiin.
Lähde: Popsugar.com
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"