Oletko kuullut avoimesta lasagnesta? Sivumaku-ruokabloggaaja kokkasi herkullisen version jokiravuista.
Avoin lasagne on kuin tavallisen pasta-annoksen ja klassisen lasagnen hybridi. Ainekset ovat tutut lasagnesta, mutta tarjoilutapa ei ole perinteinen. Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen testasi Great British Chefs -sivuston reseptiä ja mukaili siitä oman, helpomman versionsa.
– Avoin lasagne on helppo ja tyylikäs tapa tarjoilla pastaa. Tässä staraksi nousevat jokiravun pyrstöt. Lasagnelevyt on leikattu leveiksi suikaleiksi, lasagnetteksi. Tuorepasta toimii parhaiten, mutta homma hoituu esikeitetylläkin, Kinnunen kertoo reseptistä.
Lue lisää ja testaa Sivumaku-blogin lasagne-resepti: Avoin lasagne jokiravunpyrstöillä
***
Testaa myös one pot -lasagne:
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.