Lasagne on parasta lohturuokaa! Testaa Katin edullisista raaka-aineista valmistuva herkkulasagne.
Mikä olisikaan parempi lohturuoka talven pakkaspäiville kuin mehevä ja maukas lasagne! Perinteiseen lasagneen saa helposti uutta twistiä, kun sinne upottaa värikkäitä juureksia. Tähän lasagneen voit hyödyntää vihanneslokerosi aarteita!
Helppo juureslasagne
Hellapolisiina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen loihti helpon juureslasagnen.
– Juureslasgne on herkullinen tarjottava. Se valmistuu edullisista juureksista, joita voitkin käyttää oman makusi mukaan, ja sen mukaan, mitä kaapista löytyy.
Katin lasagnessa käytetään myös yllättävää raaka-ainetta, kikherneolutta. Tämä ainesosa ei kuitenkaan ole pakollinen.
– Kikherneolut antaa lasagnelle hapahkon aromin. Kokeile! Voit käyttää myös muuta olutta.
Nappaa ohje: Katin mehevä juureslasagne valmistuu edullisista raaka-aineista
Katso myös video: Sikke Sumari vinkkaa: Oletko tajunnut tehdä tätä perunalle? Parempaa kuin ranskalaiset!
0:41