Nopea parmesaanibroileri
Julkaistu
Parmesaanilla paneroitu broileri on reseptiklassikko! Testaa The Kitchn-ruokasivuston nopeaa ja helppoa versiota.
Ainekset
- 1 sitruuna
- 100 g parmesaanijuustoa
- 2,5 dl vehnäjauhoja
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 2 munaa
- 3-4 dl pankojauhoja
- 450 g broilerin rintaleikettä (2 kpl)
- 2 rkl oliiviöljyä
Valmistusohje
Parmesaanibroileri valmistuu näin:
- Leikkaa sitruuna viipaleiksi ja raasta parmesaani.
- Yhdistä kulhossa vehnäjauhot, suola ja mustapippuri. Ota toinen kulho, riko sinne munat ja vatkaa munien rakenne rikki. Sekoita kolmannessa kulhossa pankojauhot ja parmesaaniraaste.
- Leikkaa broilerin rintaleikkeet horisontaalisesti puoliksi niin, että saat yhteensä 4 ohutta pihviä. Laita pihvi kerrallaan minigrip-pussiin ja hakkaa esimerkiksi kaulimen avulla ohuemmaksi.
- Pyörittele pihvit ensin jauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi panko-juustoseoksessa. Painele pankojauhoja kanapihvien pintaan hellästi, jotta kuorrutus pysyy.
- Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista pihvit kypsäksi ja pinnaltaan kullanruskeiksi molemmin puolin, noin 4-5 minuuttia molemmin puolin. Siirrä kanapihvit talouspaperilla vuoratulle lautaselle
- Tarjoile sitruunaviipaleiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku