Kansi vai pohja – kumpi ruisleivän puolista on parempi?

Ruisleipä leipä ruispalat
Valitsetko sinä kannen vai pohjan? MTV

Nyt on aika selvittää, kumpi suomalaisille maistuu paremmin: ruisleivän kansi vai pohja?

Kumman sinä valitset mieluiten, ruisleivän kannen vai pohjan? Lähes jokaisella ruisleipää syövällä suomalaisella lienee tähän aiheeseen oma mielipiteensä. Mitä mieltä itse olet? 

Ruisleivän kansi vai pohja? Äänestä!

Tässä muutama positiivinen puoli molemmista puolikkaista päätöstä avittamaan:

Kansi:

– Paahtuu rapeammaksi
– Kannesta saa paremman otteen, koska reunat ovat kaarevammat
– Jos leivässä on siemeniä ja jyviä, ne löytyvät kannesta

Pohja:

– Tasaisempi ja sileämpi
– Täytteet pysyvät paremmin päällä
– Symmetrisyys miellyttää silmää


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!