Kansi vai pohja – kumpi ruisleivän puolista on parempi?
Nyt on aika selvittää, kumpi suomalaisille maistuu paremmin: ruisleivän kansi vai pohja?
Kumman sinä valitset mieluiten, ruisleivän kannen vai pohjan? Lähes jokaisella ruisleipää syövällä suomalaisella lienee tähän aiheeseen oma mielipiteensä. Mitä mieltä itse olet?
Ruisleivän kansi vai pohja? Äänestä!
Tässä muutama positiivinen puoli molemmista puolikkaista päätöstä avittamaan:
Kansi:
– Paahtuu rapeammaksi
– Kannesta saa paremman otteen, koska reunat ovat kaarevammat
– Jos leivässä on siemeniä ja jyviä, ne löytyvät kannesta
Pohja:
– Tasaisempi ja sileämpi
– Täytteet pysyvät paremmin päällä
– Symmetrisyys miellyttää silmää
Tykkää Makuja.fi:stä Facebookissa ja äänestä, kumpi on oma suosikkisi:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"