Nyt on aika selvittää, kumpi suomalaisille maistuu paremmin: ruisleivän kansi vai pohja?
Kumman sinä valitset mieluiten, ruisleivän kannen vai pohjan? Lähes jokaisella ruisleipää syövällä suomalaisella lienee tähän aiheeseen oma mielipiteensä. Mitä mieltä itse olet?
Ruisleivän kansi vai pohja? Äänestä!
Tässä muutama positiivinen puoli molemmista puolikkaista päätöstä avittamaan:
Kansi:
– Paahtuu rapeammaksi
– Kannesta saa paremman otteen, koska reunat ovat kaarevammat
– Jos leivässä on siemeniä ja jyviä, ne löytyvät kannesta
Pohja:
– Tasaisempi ja sileämpi
– Täytteet pysyvät paremmin päällä
– Symmetrisyys miellyttää silmää
Tykkää Makuja.fi:stä Facebookissa ja äänestä, kumpi on oma suosikkisi: