Lämmitä uuni 180 asteeseen. Sekoita jauheliha, korianterinsiemenet, suola ja mustapippuri yleiskoneessa. Lisää kerma joukkoon ohuena nauhana.
Muotoile massasta noin 60 gramman painoisia kananugetteja leivinpaperille pellille. Paista uunissa 10 minuuttia tai kunnes nugetit ovat kypsiä. Anna jäähtyä.
Riko kananmunat kulhoon, lisää joukkoon tilkka vettä ja vatkaa munien rakenne rikki. Murskaa maissihiutaleet muruksi. Pyöräytä nugetit ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi maissihiutalemuruissa.
Friteeraa leivitettyjä nugetteja 180-asteisessa öljyssä, kunnes niiden väri on kauniin kullanruskea. Nostele nugetit öljystä talouspaperin päälle.
Valmista majoneesi. Hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita ne muiden ainesten kanssa. Anna majoneesin maustua jääkaapissa peitettynä noin 2 tuntia. Tarjoa nugettien kanssa.