Televisiostakin tutun keittiömestari Kari Aihisen uutuuskirjassa herkutellaan niin bistroruoalla, fine dining-annoksilla kuin kotiruokaklassikoillakin. Teoksessa paljastetaan myös keittöpäällikön krapularuokasuosikki
Ravintola Savoyn keittiöpäällikkönä tunnettu Kari Aihinen paljastaa uutuuskirjassaan Kape 24 h (Tammi 2017) omat suosikkireseptinsä.
Mukana on myös yksi klassinen liharuoka, joka Aihisen mukaan on paitsi herkullinen myös loistava lääke kankkuseen.
– Parempaa darraruokaa kuin legendaarinen wieninleike ei ole olemassa! Ainakin siltä se tuntui, kun Roster-konseptisuunnittelumatkan päätteeksi nautimme Kolun kanssa leikkeen lounaaksi tukholmalaisessa Vassa Eggenissä, Aihinen kertoo uutuuskirjassaan.
Keittiömestarin mukaan wieninleike tulee tarjota kuumana suoraan pannulta.