Iki-ihana vispipuuro maistuu kaikille vauvasta vaariin.
Vispipuuro on nostalginen ja herkullinen klassikko. Vispipuuroa voi toki napata mukaan kauppareissulla valmisruokahyllystä, mutta entistäkin parempaa se on itse tehtynä ja vatkattuna.
Tällä kertaa helpon vispipuuro-ohjeen MTV Uutisten Makuja-ruokasivuille vinkkaa Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen.
– Milloin viimeksi olet tehnyt vispipuuroa? Pakasteen aarteista valmistat helposti maistuvan aamupalaksi, välipalaksi tai jälkiruoaksi sopivan vispipuuron, Kati vinkkaa.
Kati neuvoo kokeilemaan vispipuuron aineksiksi erilaisia marjasekoituksia, mutta puuro onnistuu hyvin myös vain vaikka yhdestäkin marjasta. Vispipuuro on myös verrattain edullista ruokaa.
– Mansikka ja vadelma antavat puurolle ihastuttavan hienostuneen maun. Vispipuuro sopii myös sentinvenyttäjän herkuksi.