Nyt kannattaa tehdä nostalgista puuroa: "Sopii sentinvenyttäjän herkuksi"
Milloin söit viimeksi vispipuuroa? Iki-ihana retroherkku maistuu koko perheelle ja on helppo valmistaa.
Vispipuuro on klassikko, joka ei esittelyjä kaipaa. Suosikkipuuroa myydään kauppojen valmisruokahyllyissäkin, mutta kannattaa joskus kokeilla vispipuuron valmistamista myös itse.
Helpon vispipuuro-ohjeen on MTV Uutisten Makuja-ruokasivuille vinkannut aiemmin Hellapoliisina tunnettu Kati Jaakonen.
– Pakasteen aarteista valmistat helposti maistuvan aamupalaksi, välipalaksi tai jälkiruoaksi sopivan vispipuuron, Kati on aiemmin vinkannut MTV Uutisille.
Edullista ja helppoa
Vispipuuron valmistamiseen voi hyödyntää pakastealtaan valmiita marjasekoituksia. Halutessaan puuro onnistuu toki myös yhdestä marjasta. Kallistakaan vispipuuron tekeminen ei ole!
– Mansikka ja vadelma antavat puurolle ihastuttavan hienostuneen maun. Vispipuuro sopii myös sentinvenyttäjän herkuksi.
Nappaa helppo ohje: Katin helppo ja nopea vispipuuro
Katso myös video: Näin vispipuuroa valmistetaan punaherukoista
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä