Helppo pataruoka sopii moneen tilanteeseen arkisista ruokahetkistä hieman juhlavammaksikin illallisruoaksi. Poimi vinkit härkäpadan valmistamiseen provencelaiseen tapaan!
Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen vinkkaa kokeilemaan helppoa härkäpadan reseptiä rohkeasti. Kinnunen huomauttaa, ettei padan pitkää kypsymisaikaa kannata suinkaan säikähtää.
– Kokkasin kesäreissun tunnelmissa perinteisen Daube Provencalen, josta tämä versio eroaa siinä, että tomaattimurska on korvattu kokonaan punaviinillä ja oliivit munakoisolla ja herkkusienillä, Kinnunen kirjoittaa blogissaan.
– Kuten tavallista, pataruoka on parin tunnin haudutuksesta huolimatta hirmuisen helppo tehdä. Ja sopii niin arkeen kuin koko suvun sunnuntaipäivällisillekin, Kinnunen toteaa.
Katso Sivumaku-blogin härkäpadan resepti täältä!
Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa ja Instagramissa!