Kokeile kesän herkullisinta lisuketta: Tämä on sinulle, jos rakastat pekonia
Meksikon makumaailmasta inspiroituva resepti on täyteläisen mausteinen lisuke grilliruokien kylkeen.
Pääkuvan videolla neuvotaan, miten pekonia voi kypsentää uunissa.
Pekoni-maissisalaatti saa makunsa jalapenosta, limestä ja mausteista. Jos et ole varma pitävätkö kaikki ruokailijat korianterista, se kannattaa pilkkoa erilliseen kulhoon, josta halukkaat voivat itse lisätä sitä salaattiinsa. Delishin reseptistä riittää lisukkeeksi neljälle ja se valmistuu 20 minuutissa.
Pekoni-maissisalaatti (4 annosta)
8 dl kypsiä maissinjyviä
6 viipaletta kypsennettyä pekonia
1 rkl korianteria
1 jalapeno
vajaa 1 dl majoneesia
2 limeä
1 tl chilijauhetta
1 tl valkosipulijauhetta
suolaa
mustapippuria
Pilko pekoni, jalapeno ja korianteri pienemmäksi ja purista kahden limen mehut lasiin. Yhdistä suuressa kulhossa kaikki ainekset. Sekoita kunnes kaikki ainekset ovat peittyneet kastikkeeseen.
Koristele halutessasi tuoreilla yrteillä ja tarjoa.
Tarjoa salaatin kanssa esimerkiksi Kesän parhaat burgerit grillissä.
Kokeile myös: Superhyvä pannari, joka valmistuu helposti paistinpannulla: "Toimii hämmentävän hyvin"
Lähde: Delish
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka