Meksikon makumaailmasta inspiroituva resepti on täyteläisen mausteinen lisuke grilliruokien kylkeen.
Pääkuvan videolla neuvotaan, miten pekonia voi kypsentää uunissa.
Pekoni-maissisalaatti saa makunsa jalapenosta, limestä ja mausteista. Jos et ole varma pitävätkö kaikki ruokailijat korianterista, se kannattaa pilkkoa erilliseen kulhoon, josta halukkaat voivat itse lisätä sitä salaattiinsa. Delishin reseptistä riittää lisukkeeksi neljälle ja se valmistuu 20 minuutissa.
Pekoni-maissisalaatti (4 annosta)
8 dl kypsiä maissinjyviä
6 viipaletta kypsennettyä pekonia
1 rkl korianteria
1 jalapeno
vajaa 1 dl majoneesia
2 limeä
1 tl chilijauhetta
1 tl valkosipulijauhetta
suolaa
mustapippuria
Pekoni-maissisalaatti maistuu niin kylmänä kuin lämpimänäkin.
Pilko pekoni, jalapeno ja korianteri pienemmäksi ja purista kahden limen mehut lasiin. Yhdistä suuressa kulhossa kaikki ainekset. Sekoita kunnes kaikki ainekset ovat peittyneet kastikkeeseen.
Koristele halutessasi tuoreilla yrteillä ja tarjoa.
Tarjoa salaatin kanssa esimerkiksi Kesän parhaat burgerit grillissä.
Kokeile myös: Superhyvä pannari, joka valmistuu helposti paistinpannulla: "Toimii hämmentävän hyvin"
Lähde: Delish