Hedelmäsalaatti on miellyttävän kevyt päätös aterialle – ja se sopii myös pääsiäispöytään mainiosti!
Hedelmäsalaatti saattaa tuntua tylsältä jälkiruokavaihtoehdolta, mutta tutun herkun joukkoon voi lisätä ruokabloggaaja Hellapoliisin mukaan myös chiliä. Lisäämällä hedelmien sekaan tuoretta chiliä tai inkivääriä saa hedelmistä esiin aivan uusia makuja.
– Värikäs hedelmäsalaatti on ihanaa tarjottavaa milloin tahansa, muistuttaa Hellapoliisi eli ruokabloggaaja Katja Jaakonen.
Hellapoliisin värikäs chili-hedelmäsalaatti
4 annosta
1 tuore ananas
300 g vesimelonia
1 tuore mango
1 greippi
1 granaattiomena
pala punaista chilipaprikaa tai tuoretta inkivääriä
1 dl hunajaa
tuoretta minttua maun mukaan
Kuori ja paloittele ananas, vesimeloni, mango ja greippi.
Halkaise granaattiomena ja purista siemenet joukkoon.
Pilko punainen chilipaprika tai kuorittu inkivääripala.
Sekoita hunajan joukkoon ja sekoita hunaja hedelmien sekaan.
Ripottele joukkoon tuoretta silputtua minttua.
Tarkista maku.
Resepti: Hellapoliisi
***
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.