Hellapoliisin värikäs chili-hedelmäsalaatti

ÄLÄ KÄYTÄ_Hellapoliisin_varikas_chili_hedelmasalaatti
Hellapoliisi

Värikäs hedelmäsalaatti on ihanaa tarjottavaa milloin tahansa. Se sopii myös pääsiäisherkuksi, vinkkaa Hellapoliisi. Leikkaa hedelmät reiluiksi suupaloiksi ja tarjoa juomalaseista tai jälkiruokakulhoista.

4 annosta

  • 1 tuore ananas
  • 300 g vesimelonia
  • 1 tuore mango
  • 1 greippi
  • 1 granaattiomena
  • pala punaista chilipaprikaa tai tuoretta inkivääriä
  • 1 dl hunajaa
  • tuoretta minttua maun mukaan

Valmistusohje

Kuori ja paloittele ananas, vesimeloni, mango ja greippi.

Halkaise granaattiomena ja purista siemenet joukkoon.

Hienonna punainen chilipaprika tai kuorittu inkivääripala.

Sekoita hunajan joukkoon ja sekoita hunaja hedelmien sekaan.

Ripottele joukkoon tuoretta silputtua minttua.

Tarkista maku.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!