Hellapoliisin värikäs chili-hedelmäsalaatti
Värikäs hedelmäsalaatti on ihanaa tarjottavaa milloin tahansa. Se sopii myös pääsiäisherkuksi, vinkkaa Hellapoliisi. Leikkaa hedelmät reiluiksi suupaloiksi ja tarjoa juomalaseista tai jälkiruokakulhoista.
4 annosta
- 1 tuore ananas
- 300 g vesimelonia
- 1 tuore mango
- 1 greippi
- 1 granaattiomena
- pala punaista chilipaprikaa tai tuoretta inkivääriä
- 1 dl hunajaa
- tuoretta minttua maun mukaan
Valmistusohje
Kuori ja paloittele ananas, vesimeloni, mango ja greippi.
Halkaise granaattiomena ja purista siemenet joukkoon.
Hienonna punainen chilipaprika tai kuorittu inkivääripala.
Sekoita hunajan joukkoon ja sekoita hunaja hedelmien sekaan.
Ripottele joukkoon tuoretta silputtua minttua.
Tarkista maku.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku