Jenkkiläinen klassikkoannos muuntuu moneksi. Vaikka kikkailu ei kannatakaan, voi maustamisen suhteen tässä reseptissä olla varovainen.
Sivumaku-blogin Jani Kinnunen otti kokeiluun julkkiskokki Anthony Bourdainin version Mac 'n Cheese -reseptistä.
– Yllätyin Bourdainin vinkistä laittaa mukaan kinkkua. Totta kai se toimii, mutta onko parempi ilman, jää makuasiaksi, ruokabloggaaja pohdiskelee.
Kirjastosta Kinnusen mukaan tarttuneen Bourdainin kirjan ensimmäisenä kokeiluun päätynyt ruoka valmistettiin tällä kertaa rigatonista ja maustamisessa Kinnunen kehoittaa varovaisuuteen.
– Cayenne antaa kivan säväyksen, mutta puolet riittäisi. Kannattaa maistella ja säätää mieleiseksi, bloggaaja varoittaa.
Lohturuokien klassikon, Mac 'n Cheese -reseptin, löydät Sivumaku-blogista.
***
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.