Sabrina Fauda-Rôlen Yhden kattilan pastat -kirjasta löytyy herkullinen ja parsan kannalta erittäin ajankohtainen resepti, jota kannattaa ehdottomasti testata.
Parsa ja pekoni ovat loistava parivaljakko. Trendikäs ja yltiökäytännöllinen yhden kattilan taktiikka, eli englanniksi One pot -menetelmä tarkoittaa sitä, ettei ruuan valmistamiseen tarvita kuin yksi kattila, johon ainekset annostellaan vuoron perään. Helppoa ja maukasta!
Keväinen parsa-pekonipasta
4 annosta
Ainekset:
250 g penne- tai tagliatelle-pastaa
250 g vihreitä parsoja viipaloituna 3 sentin paloiksi
100 g pekonisuikaleita
250 g valkosipuli-yrttituorejuustoa
1 pilkottu sipuli
2 rkl oliiviöljyä
2 pyöräytystä mustapippuria myllystä
1 tl karkeaa merisuolaa
7,5 dl vettä
Laita kaikki ainekset isoon kattilaan ohjeen mukaisessa järjestyksessä. Anna kiehua keskilämmöllä noin 15 minuuttia, muista sekoittaa. Keittämisen loputtua kattilan pohjalle pitää jäädä kaksi senttiä nestettä. Nauti!
Lähde: Sabrina Fauda-Rôle: Yhden kattilan pastat, Atena
***
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.