Martha Stewartin yhden pannun pasta – 15 minuutissa valmista
Martha Stewartin helppo yhden pannun pasta on villinnyt kotikokkeja jo vuosia ja miljoonat ylistävät reseptiä. Tarvitaan vain muutama raaka-aine, yksi pannu ja ruoka on vartissa valmista!
Yhden pannun pasta
- 350 g linguine-pastaa (tai spagettia)
- 350 g kirsikkatomaatteja
- 1 sipuli pilkottuna
- 4 kynttä valkosipulia hienonnettuna
- 1/2 tl chilihiutaleita
- 2 vartta basilikaa
- 2 rkl ekstraneitsytoliiviöljyä
- 1 l vettä
- 2 tl Suolaa
- 1/4 mustapippuria
- Lisäksi:
- Parmesaania
- Oliiviöljy
- Basilikaa
Valmistusohje
Valmistusaika: 15 min
Annoksia: 4 annosta
- Lisää isolle ja korkeareunaiselle pannulle pasta, tomaatit, sipuli, valkosipuli, chilihiutaleet, basilika, oliiviöljy, suola, mustapippuri ja vesi. Keittele korkealla lämmöllä välillä sekoittaen ja pastaa pihdeillä käännelle, kunnes pasta on lähes kypsää ja vesihaihtunut (noin 8-9 minuuttia)
- Mausta halutessasi vielä suolalla ja pippurilla. Jaa neljään annoskulhoon ja koristele basilikalla. Tarjoile oliiviöljyn ja parmeaanin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Kurpitsa-uunifetapasta
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Kurpitsapiiras
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras