Juopuneet pavut ovat oiva lisuke niin grilliherkuille kuin meksikolaisruoallekin. Kokeile kotona!
Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen perehtyy blogissaan tällä kertaa meksikolaisen ruoan saloihin.
– Seuraavat päivitykset seikkailevat Meksikon aurinkoon. Ei siksi, että hakisin lämpöä edes mielikuvina tänne hyiseen pohjoiseen kesään. Ihan vain siksi, että halusin vihdoin kokeilla uppopaistettua burritoa, chimichangaa. Herkku tuli vastaan erinomaisessa, lontoolaisen Death by Burrito -raflakonseptin isän, Shayn Olan, keittokirjassa Meksikolaista meksikolaisittain.
Chimighangan kylkeen Kinnunen päätti valmistaa meksikolaiset "juopuneet pavut".
– Hiprakkaan ne päätyvät stout-tequilakylvyssä. Toimivat vaikka minkä meksikolaissetin osana. Itse oikaisin papujen liotuksen osalta ja käytin purkkikamaa. Hyvää tuli.
Nappaa Sivumaku-blogista juopuneiden papujen resepti.