Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Mahtava tapa kuoria appelsiinit! Valkoista kuoriosaa ei jää hedelmän pintaan

1:04img
KATSO VIDEO: Näin sitrushedelmistä voi leikata helposti suuhunpantavia makeita naposteltavia.
Julkaistu 29.01.2024 17:33
Toimittajan kuva
Fanni Parma

fanni.parma@mtv.fi

Toimittajan kuva
Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Appelsiinit ja muut sitrushedelmät saa kuorittua ja lohkottua todella näppärästi niin, ettei valkoista kuoriosaa jää hedelmän pinnalle häiritsemään. Kurkkaa videolta tekniikka!

Monet sitrushedelmät ovat nyt parhaimmillaan ja ostoskoriin tekee mieli napata esimerkiksi makeita appelsiineja. Hedelmäherkuttelussa on kuitenkin usein yksi varjopuoli: esimerkiksi appelsiinin kuoret voivat olla niin tiukasti kiinni hedelmässä, että hedelmän pintaan jää ikävä valkoinen kuorikerros. 

MTV Uutisten videotoimittaja Fanni Parma testasi muutama vuosi sitten somessakin villinneen niksin, jolla appelsiinit ja muut sitrushedelmät saa kuorittua täydellisen mehukkaiksi lohkoiksi. Tällä tekniikalla valkoisia kuoriosia ei jää hedelmän pintaan lainkaan. 

– Videolla näytettävä tekniikka on muuttanut suhtautumiseni kirpeän makeisiin sitrushedelmiin. Viilletyt palat mehukasta hedelmää maistuvat jopa kaltaiselleni krantumallekin herkkusuulle.

Katso yllä olevalta videolta, miten appelsiinin saa kuorittua ja pilkottua täydellisen mehukkaiksi suupaloiksi!

Lue myös: Syötkö jo? Makea vitamiiniherkku kannattaa napata nyt ostoskoriin

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka