Mahtava tapa kuoria appelsiinit! Valkoista kuoriosaa ei jää hedelmän pintaan

Sara Siepinkin ylistämä mehukas tapa leikata appelsiinit: oletko jo kokeillut? 1:04 Sara Siepinkin ylistämä mehukas tapa leikata appelsiinit: oletko jo kokeillut?
KATSO VIDEO: Näin sitrushedelmistä voi leikata helposti suuhunpantavia makeita naposteltavia.

Appelsiinit ja muut sitrushedelmät saa kuorittua ja lohkottua todella näppärästi niin, ettei valkoista kuoriosaa jää hedelmän pinnalle häiritsemään. Kurkkaa videolta tekniikka!

Monet sitrushedelmät ovat nyt parhaimmillaan ja ostoskoriin tekee mieli napata esimerkiksi makeita appelsiineja. Hedelmäherkuttelussa on kuitenkin usein yksi varjopuoli: esimerkiksi appelsiinin kuoret voivat olla niin tiukasti kiinni hedelmässä, että hedelmän pintaan jää ikävä valkoinen kuorikerros. 

MTV Uutisten videotoimittaja Fanni Parma testasi muutama vuosi sitten somessakin villinneen niksin, jolla appelsiinit ja muut sitrushedelmät saa kuorittua täydellisen mehukkaiksi lohkoiksi. Tällä tekniikalla valkoisia kuoriosia ei jää hedelmän pintaan lainkaan. 

– Videolla näytettävä tekniikka on muuttanut suhtautumiseni kirpeän makeisiin sitrushedelmiin. Viilletyt palat mehukasta hedelmää maistuvat jopa kaltaiselleni krantumallekin herkkusuulle.

Katso yllä olevalta videolta, miten appelsiinin saa kuorittua ja pilkottua täydellisen mehukkaiksi suupaloiksi!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.