Hellapoliisina tunnettu bloggaaja ja yrittäjä Kati Jaakonen vinkkaa helpon mansikkamargaritareseptin. Kati tekee juoman ilman alkoholia, mutta aikuiseen makuun sopivan siitä voi tehdä lorauttamalla joukkoon hieman tequilaa.
Mansikkamargarita on raikas kesäjuoma parhaimmillaan! Hellapoliisina tunnettu reseptinikkari Kati Jaakonen vinkkaa, miten valmistetaan alkoholiton ja raikas mansikkamargarita.
Herkullinen mansikkamargarita on helppo valmistaa blenderissä pakastemansikoista. Jäisiä marjoja käyttämällä jäämurskan voi jättää kokonaan pois. Mansikoiden sijaan voi kokeilla mitä tahansa jäisiä marjoja, esimerkiksi vadelmia.
– Kevät- ja kesäpäivän raikas välipala- tai nautiskelujuoma on alkoholiton mansikkamargarita. Käytä tähän pakastemansikoita ja tarjoa näyttävästä jalallisesta lasista, Kati vinkkaa.
Mansikkamargaritasta voi tietysti helposti tehdä myös aikuisten version. Silloin juoman joukkoon voi lorauttaa muutaman senttilitran tequilaa.