Vieläkö etsit sopivaa jälkiruokaa joulupöytään? Tämä hedelmäpaistos on maistuva päätös jouluaterialle.
Vinkkasimme aiemmin joulupöydän hittileivonnaisesta, kentakilaisesta kakusta. Jos kuorrutteella aatelisoitu makea maustekakku ei ole sinun juttusi, ehkä tämä herkullinen hedelmäpaistos voisi olla!
Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen loihti pähkinäisen päärynä-kirsikkapaistoksen, joka sopii hyvin juhlakauteen.
– Tämä herkullisen pähkinäinen päärynä-kirsikkapaistos sopii erinomaisesti loppuvuoden jälkiruoaksi ja vaikka joulupöytään. Tarjoa seuraksi kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä, Kati vinkkaa.
Mikä parasta, tämän jälkkärin valmistamista ei tarvitse miettiä enää juhlapäivänä.
– Voit valmistaa jälkiruoan jo vaikka edellisenä päivänä ja lämmittää ennen tarjoilua.
Nappaa ohje: Pähkinäinen päärynä-kirsikkapaistos
Lue myös: Kentakilainen kakku on joulupöydän hitti: "Takuuvarma kakku, joka ei jää kaappiin kuivumaan"
Katso myös video: Pankojauhoilla kuorrutettu joulukinkku Katin ohjeella
0:57