Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Mitä jälkkäriksi joulupöytään? Kati loihti helpon hedelmäherkun: "Voit valmistaa jo vaikka edellisenä päivänä"

pahkinainen-paaryna-kirsikkapaistos-2-221109_Z720170-Edit-large
Pähkinäinen päärynä-kirsikkapaistos valmistuu helposti.MTV
Julkaistu 22.12.2022 16:02

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Vieläkö etsit sopivaa jälkiruokaa joulupöytään? Tämä hedelmäpaistos on maistuva päätös jouluaterialle.

Vinkkasimme aiemmin joulupöydän hittileivonnaisesta, kentakilaisesta kakusta. Jos kuorrutteella aatelisoitu makea maustekakku ei ole sinun juttusi, ehkä tämä herkullinen hedelmäpaistos voisi olla!

Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen loihti pähkinäisen päärynä-kirsikkapaistoksen, joka sopii hyvin juhlakauteen.

– Tämä herkullisen pähkinäinen päärynä-kirsikkapaistos sopii erinomaisesti loppuvuoden jälkiruoaksi ja vaikka joulupöytään. Tarjoa seuraksi kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä, Kati vinkkaa.

Mikä parasta, tämän jälkkärin valmistamista ei tarvitse miettiä enää juhlapäivänä.

– Voit valmistaa jälkiruoan jo vaikka edellisenä päivänä ja lämmittää ennen tarjoilua.

Nappaa ohje: Pähkinäinen päärynä-kirsikkapaistos

Lue myös: Kentakilainen kakku on joulupöydän hitti: "Takuuvarma kakku, joka ei jää kaappiin kuivumaan"

Katso myös video: Pankojauhoilla kuorrutettu joulukinkku Katin ohjeella

0:57img

Näin kuorrutat kinkun!

Tuoreimmat aiheesta

Jouluruoka