Nyt korvat hörölle, jos suunnittelet isänpäiväkakun leipomista! Marraskuussa starttaavan uuden Koko Suomi leipoo -tuotantokauden kilpailijat vierailivat Viiden jälkeen -ohjelmassa isänpäivän kynnyksellä ja paljastivat parhaat vinkkinsä täytekakun leivontaan.
Yllä olevalla videolla Linnea ja Zanni kertovat pahimman täytekakkuvirheen.
Pian alkavan Koko Suomi leipoo -ohjelman kisaajat, superleipurit Linnea Weckström ja Zanni Azizi antoivat omat vinkkinsä täytekakun leivontaan Viiden jälkeen -ohjelmassa torstaina.
Koko Suomi leipoo MTV3-kanavalla 16.11. kello 20 alkaen
Kaksikko muun muassa vinkkasi, miten täytekakusta saa tehtyä helposti entistäkin maukkaamman ja mitä pitää ottaa huomioon kakkupohjaa tehdessä.
LUE LISÄÄ: Superleipurit Linnea ja Zanni paljastavat pahimman virheen, minkä voit tehdä täytekakun kanssa: "Kaikki menee silloin pieleen"
Myös oikeanlaisella kermalla on väliä erityisesti kakkua koristellessa. Kaikki kermat eivät todellakaan sovellu kakun tekemiseen. Mitä sitten kannattaa ja mitä ei kannata käyttää?
– Ei ainakaan ruokakermaa. Valitsisin todella rasvaisen vispikerman, niin se pitää hyvin rakenteen koossa. Vispikermaa on helpompi käsitellä kuin kuohukermaa, joka juoksettuu helpommin, Linnea totesi.
Zanni oli Linnean kanssa samoilla linjoilla.
– Ehdottomasti vispikermaa! Sillä saa myös parempia pursotuksia tehtyä.
Miten täytekakkupohjasta saa täydellisen? Mikä on pahin virhe, minkä voi täytekakun tekemisessä tehdä? Katso alta Zannin ja Linnean koko haastattelu:
8:09