Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Moderni vaihtoehto hodarille – korvaa nakki porkkanalla!

porkkanahodari
Vegaanisessa hodarissa nakin voi korvata vaikkapa porkkanalla.
Julkaistu 15.08.2016 17:30

MTV LIFESTYLE

Ruokabloggaaja Jani Kinnunen innostui valmistamaan vegaanisia hodareita, joissa klassinen nakki korvataan napakaksi keitetyllä ja marinoidulla porkkanalla.

Jani Kinnusen valmistamissa vegaanisissa hodareissa nakin roolia näyttelee porkkana – ja hodarikastike on valmistettu nyhtökaurasta. Bloggaaja itse oli hyvin tyytyväinen valmistamaansa herkkuun.

– Kasvisruoassa suurin haaste ainakin minulle on rakenne. Sen pelastaa helpolla tavalla nyhtökaura. Fanitan tuotetta erityisesti siksi, että se tarjoaa ”väliportaan” kasvisruokaan. Nyhtökaura on sellaisenaan kypsää ja syötävää, mutta sitä pääsee säätämään eri tavoin kuumennettuna, Kinnunen kertoo.

– Kun hodariin laitetaan nakin tilalle napakaksi keitetty ja marinoitu porkkana, on herkun suutuntuma erinomainen, bloggaaja jatkaa.

Vegaaninen porkkanahodari nyhtökaura-chilisoosilla – katso resepti Sivumaku-blogista!

Tykkää Sivumaku-ruokablogista Facebookissa!

Tuoreimmat aiheesta

Sivumaku