Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen suosittelee valmistamaan itse maittavia kasvishampurilaisia.
Virpi Mikkosen Kiitos hyvää pikaruokaa -kirjasta inspiroitunut ruokabloggaaja Jani Kinnunen innostui valmistamaan kasvishampurilaisia, jotka eivät sisällä lainkaan gluteenia. Kokeile innovatiivistä reseptiä!
– Tämä versio rakentuu jauhelihamaisen rakenteen omaavasta pihvistä, johon on käytetty muun muassa aurinkokuivattua tomaattia, auringonkukansiemeniä ja cashewpähkinöitä. Sämpylä pohjautuu manteli- ja tapiokajauhon kombolle. Kokosin burgeriohjeen kahdesta reseptistä ja lisäsin vielä höysteeksi toisaalta kirjasta manteliaiolin, Kinnunen kirjoittaa.
Katso erilaisen kasvishampurilaisen resepti Sivumaku-blogista täältä!