Banoffee kipoissa
Banoffee on todella herkullinen, mutta nyt tarjoillaan se pienissä kipoissa. Voit koota annokset näyttäviin laseihin tai pieniin maistiaiskippoihin. Rouhi keksit jo muutamaa päivää aiemmin valmiiksi, jolloin saat koottua niistä herkulliset suupalat juhlapäivänä tai edellisenä päivänä, mikäli jääkaapissa on tilaa säilytykselle. Mikäli valmistat näitä pieniin maistiaiskippoihin, saat tästä määrästä 12-20 annosta, riippuen tarjoiluastian koosta.
- Annosmäärä: 6 annosta
Ainekset
- 120 g kandisokerikeksejä
- 2 dl kuohukermaa
- 2 rkl sokeria
- 200-300 g karamellisoitua kondensoitua maitoa
- 1-2 banaania viipaleina
Valmistusohje
- Murenna kandisokerikeksit muovipussissa.
- Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja mausta sokerilla.
- Avaa karamellisoitu kondensoitu maitopurkki.
- Leikkaa banaanit viipaleiksi.
- Laita annoskulhojen pohjalle ensin murustettua kandisokerikeksiä.
- Lisää sitten kermavaahtonokare, karamellisoitua kondensoitua maitoa ja banaaniviipaleita.
- Tarjoa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa