Banoffee kipoissa

banoffee-maikkari-240518_Z723076-Edit
Huomenta Suomessa tehtiin banoffee kipoissa. Hellapoliisi Oy

Banoffee on todella herkullinen, mutta nyt tarjoillaan se pienissä kipoissa. Voit koota annokset näyttäviin laseihin tai pieniin maistiaiskippoihin. Rouhi keksit jo muutamaa päivää aiemmin valmiiksi, jolloin saat koottua niistä herkulliset suupalat juhlapäivänä tai edellisenä päivänä, mikäli jääkaapissa on tilaa säilytykselle. Mikäli valmistat näitä pieniin maistiaiskippoihin, saat tästä määrästä 12-20 annosta, riippuen tarjoiluastian koosta.

  • Annosmäärä: 6 annosta

Ainekset

  • 120 g kandisokerikeksejä
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 rkl sokeria
  • 200-300 g karamellisoitua kondensoitua maitoa
  • 1-2 banaania viipaleina

Valmistusohje

  1. Murenna kandisokerikeksit muovipussissa.
  2. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja mausta sokerilla.
  3. Avaa karamellisoitu kondensoitu maitopurkki.
  4. Leikkaa banaanit viipaleiksi.
  5. Laita annoskulhojen pohjalle ensin murustettua kandisokerikeksiä.
  6. Lisää sitten kermavaahtonokare, karamellisoitua kondensoitua maitoa ja banaaniviipaleita.
  7. Tarjoa!

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!